Dr. Alexandru Stan

Dr. Alexandru Stan

Medic specialist neurochirurgie

TRIMITE DOCUMENTE MEDICALE PENTRU DR. ALEXANDRU STAN

Incarcati fisierele dvs. aici ... Puteti incarca pana la 10 fisiere.

Vă rugăm să încărcați în acest câmp conținutul CD-ului primit după efectuarea RMN/CT după ce l-ați arhivat în .zip sau .rar. Cum se arhiveaza? Copiați întreg conținutul CD-ului RMN-ului/CT-ului efectuat într-un folder pe desktop în calculatorul dumneavoastră. Apăsați pe tasta din dreapta a mouse-ului și alegeți opțiunea arhivare. Atenție! Sunt necesare toate fișierele conținute de CD-ului RMN-ului/CT-ului. Vă rugăm să nu trimiteți fotografii ale filmelor RMN-ului/CT-ului deoarece nu sunt relevante pentru medic, un RMN/CT conține zeci de mii de imagini care toate sunt necesare medicului pentru o opinie medicală.

Incarcati fisierele dvs. aici ...

Grație infrastructurii și dotărilor de ultimă generație ale secției de chirurgie spinală puse la dispoziție de Spitalul Monza: sală de operație dotată cu cea mai modernă tehnologie și aparatură (microscop operator, neuronavigatie, robot Mazor, sistem de achizite O-arm, sisteme tubulare de traversare netraumatica a musculaturii, neurostimulare, etc.), dotărilor din secția de terapie intensivă și din rezervele pentru pacienți, dublate de experienta a peste 60 de colegi specialiști (medici, asistenți medicali, personal de suport) si polimorfismului echipei chirurgicale (neurochirurg, neurolog, ortoped spinal, ortoped pediatru) beneficiul pentru pacient este imens, recuperarea find mult mai rapida, cicatricile postoperatorii mult diminuate, riscul de infectie diminuat considerabil iar refacerea pe termen lung avand musculatura paravertebrală indemnă are o mai buna calitate.

Dr. Alexandru Stan oferă consultații joi între orele 15.30-20.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968 sau la adresa de email spinal@braininstitute.ro.