Dr. Alexandru Thiery

Dr. Alexandru Thiery

Medic primar ortopedie pediatrică

TRIMITE DOCUMENTE MEDICALE PENTRU DR. ALEXANDRU THIERY

Incarcati fisierele dvs. aici ... Puteti incarca pana la 10 fisiere.

Vă rugăm să încărcați în acest câmp conținutul CD-ului primit după efectuarea RMN/CT după ce l-ați arhivat în .zip sau .rar. Cum se arhiveaza? Copiați întreg conținutul CD-ului RMN-ului/CT-ului efectuat într-un folder pe desktop în calculatorul dumneavoastră. Apăsați pe tasta din dreapta a mouse-ului și alegeți opțiunea arhivare. Atenție! Sunt necesare toate fișierele conținute de CD-ului RMN-ului/CT-ului. Vă rugăm să nu trimiteți fotografii ale filmelor RMN-ului/CT-ului deoarece nu sunt relevante pentru medic, un RMN/CT conține zeci de mii de imagini care toate sunt necesare medicului pentru o opinie medicală.

Incarcati fisierele dvs. aici ...

Dr. Alexandru Thiery realizează anual 150 de intervenții, multe din acestea având o durată de peste 8-10 ore, chiar 14-16 ore în cazul scoliozelor grave sau tumorilor vertebrale și peste 1200 de consultații în ambulator.  Intervențiile realizate, în funcție de patologia pacientului, pot fi de la minim invazive la chirurgie complexă, asistată de robot, tehnicile fiind adaptate nevoilor pacientului și indicațiilor pentru o recuperare cât mai rapidă.

Grație infrastructurii și dotărilor de ultimă generație ale secției de chirurgie spinală puse la dispoziție de Spitalul Monza – robot Mazor X Stealth edition, O-arm, C-arm Ziehm, neuromonitorizare NIM Eclipse – intervențiile spinale complexe se realizează în condiții de deplină siguranță pentru pacient, ghidarea robotică asigurând perfecta acuratețe a gesturilor chirurgicale iar neuromonitorizarea multimodală permițând evaluarea funcției măduvei spinării în fiecare moment al operației. Cazurile complexe sunt abordate în echipă pluridisciplinară (ortoped, neurochirurg, neurofiziolog, chirurg plastician), astfel încât pacientul să poată beneficia de cunoștințele și experiența fiecăruia dintre membrii echipei.

 

Dr. Alexandru Thiery oferă consultații la clinica Recover, strada Măgura Vulturului nr. 34, București, sector 2, luni și joi între orele 12.00-18.00. Programările se pot face de luni până vineri între orele 9.00-17.00 la numărul de telefon 0731.325.688 sau la adresa de email spine@recover.com.ro