Dr. Mihai Adrian Cristescu

Dr. Mihai Adrian Cristescu

Medic primar neurochirurgie

TRIMITE DOCUMENTE MEDICALE PENTRU DR. MIHAI ADRIAN CRISTESCU

Incarcati fisierele dvs. aici ... Puteti incarca pana la 10 fisiere.

Vă rugăm să așteptați până la încărcarea completă a documentelor.

Vă rugăm să încărcați în acest câmp conținutul CD-ului primit după efectuarea RMN/CT după ce l-ați arhivat în .zip. Cum se arhiveaza? Copiați întreg conținutul CD-ului RMN-ului/CT-ului efectuat într-un folder pe desktop în calculatorul dumneavoastră. Apăsați pe tasta din dreapta a mouse-ului și alegeți opțiunea arhivare. Atenție! Sunt necesare toate fișierele conținute de CD-ului RMN-ului/CT-ului. Vă rugăm să nu trimiteți fotografii ale filmelor RMN-ului/CT-ului deoarece nu sunt relevante pentru medic, un RMN/CT conține zeci de mii de imagini care toate sunt necesare medicului pentru o opinie medicală.

Incarcati fisierele dvs. aici ...

Dr. Mihai Adrian Cristescu realizează anual peste 400 de intervenții pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale și peste 2000 de consultații. Grație infrastructurii și dotărilor de ultimă generație ale secției de chirurgie spinală robotică puse la dispoziție de Spitalul Monza: sală de operație cu dotări de ultimă generație (microscop operator, neuronavigație, robot Mazor, sistem de achiziție O-arm, sisteme tubulare de traversare netraumatica a musculaturii, neurostimulare și multe altele), dublate de experiența și îngrijirea a peste 60 de colegi specialiști (medici, asistenți medicali, personal de suport) pentru pacient recuperarea este rapida și riscul de infecție diminuat.

Dr. Mihai Adrian Cristescu oferă consultații marți între orele 9.00.00-12.00, miercuri între orele 9.00-14.00 și vineri între orele 9.00-11.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 021.9968 sau la adresa de email spinal@braininstitute.ro.